Categorii
SSD pentru Laptop SSD pentru PC (desktop)

Cel mai bun SSD de 1TB

Pentru a identifica un SSD de calitate, trebuie luate în calcul mai multe criterii. Fiecare dintre aceste criterii are o importanță deosebită. SSD-urile sunt cele mai moderne tipuri de unități de stocare folosite pentru desktopuri și laptopuri. Un SSD este mult mai rapid decât un HDD și are o arhitectură care îl face să fie mult mai rezistent. Dar dacă vrei să îți cumperi un SSD, cu siguranță ești interesat și de alte criterii în afară de viteză. Cele mai importante sunt prețul și capacitatea. Iar un SSD Kingston A400 reprezintă o variantă extrem de convenabilă.

Fiecare caracteristică importantă a unui SSD este reprezentată cu brio prin exemplul SSD Kingston A400. Acest SSD este oferit de un producător de mare prestigiu. Kingston este o companie dedicată producerii de unități de stocare. De la stick-uri USB până la SSD-uri de cea mai bună calitate, poți fi sigur că cei de la Kingston produc tot arsenalul. Dacă vrei un SSD de 1TB, varianta SSD Kingston A400 este o soluție excelentă.

SSD Kingston A400 – Viteză și capacitate excelente

Capacitatea de stocare a unei unități de memorie SSD variază de la câteva zeci de GB până la maximumul admis oficial de 16TB. Cu toate acestea, plăcuțele disponibile pe piață pentru utilizatorii de rând pornesc de la 64GB și ajung până la 7TB. Acestea din urmă sunt rare și extrem de scumpe. Cele mai comune printre preferințele utilizatorilor sunt cele de 1TB și de 2TB, însă variantele de 2TB au și ele un preț ridicat. Din punct de vedere al vitezelor, acestea depind foarte mult de interfață. O plăcuță SATA 3, variantă încă foarte întâlnită în oferta producătorilor, are rate de transfer de până la 600 MB/s. Această viteză este exgelentă și garantează un uz cotidian fără probleme. Aceste două criterii sunt bifate cu mult succes de SSD Kingston A400.

SSD Kingston A400 reprezintă un produs de faorte mare calitate, venind cu garanția unui producător consacrat în acest domeniu. Acest SSD are o capacitate de 1TB și o rată de transfer de 500 MB/s la citire și 450 MB/s la scriere. Din punct de vedere al interfeței, modelul este de tip SATA 3, iar form factorul este 2.5 inch. Așadar, are toate caracteristicile unei componente de acest tip de foarte mare calitate. Dimensiunea și interfața îl recomandă chiar și pentru laptopuri. Un SSD Kingston A400 îți va transforma PC-ul într-un dispozitiv extrem de rapid. 

SSD Kingston A400 - Cel mai bun SSD de 1TB

Calitate fantastică la preț excelent

De regulă, un produs cu specificațiile acestui modelul de la Kingston vine la un preț foarte mare. Capacitatea de 1TB, viteza de transfer de 500 MB/s la scriere și 450 MB/s la scriere, dar și interfața SATA 3 sunt excelente. Un produs de acest fel costă, în general, peste 600 de lei. Însă SSD Kingston A400 este disponibil la un preț de sub 500 de lei, ceea ce reprezintă o oportunitate excelentă. Din punct de vedere al raportului preț / calitate, acest model excelează. Este cea mai bună alternativă de pe piață, fără îndoială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *